in

Postcode loterij opzeggen

Steeds vaker lopen wij tegen abonnementen aan welke moeilijk op te zeggen zijn. Neem nu als voorbeeld postcode loterij opzeggen. Vaak vind je op de website niet de juiste informatie om gelijk je abonnement op te zeggen. Hierbij willen wij graag ondersteunen zodat het opzeggen van de postcode loterij makkelijker gaat.

Neem als voorbeeld het artikel van de consumentenbond hierin is duidelijk aangegeven dat online opzeggen veel hindernissen heeft. Uit het onderzoek van de consumentenbond is zeer duidelijk gebleken dat het dit soort abonnementen moeilijk opzegbaar zijn. 

Zo kom je er wel van af!

  1. Weet vooraf: opzeggen kan lastig worden.
  2. Bij een schriftelijke opzegging welke ontzettend makkelijk aan te vragen is. Je kunt hier nu eenvoudig vanachter je computer opzeggen en hoeft niet te wachten aan de telefoon. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en zeg je abonnement op.
  3. De informatie over (online) opzeggen is moeilijk te vinden. Bij de zoek-mogelijk ‘opzeggen’ helpt. Maar ook dan is er nog flink wat scroll werk nodig.
  4. Bij een telefonische opzegging: blijf herhalen dat je wilt opzeggen, als dat echt de bedoeling is. Noteer datum, contactpersoon en inhoud van het gesprek.

Telefonische druk

De Consumentenbond liet 6 deelnemers van een willekeurige loterij telefonisch hun lidmaatschap beëindigen. 3 van de 6 deelnemers heeft hun lidmaatschap kunnen opzeggen. De andere 3 zijn overtuigd door de telefonische medewerker om hun abonnement door te laten lopen.

Vaak moet je voor het telefonisch opzeggen van het lidmaatschap erg vasthoudend zijn. Het valt heel erg op dat bij het opzeggen de medewerkers van de postcode loterij de volgende termen gebruiken: ‘Wanneer u op dit moment uw lot zou stopzetten, gaan ook de kanjerpunten verloren’ Dus ik zou u willen adviseren om om in ieder geval nog even verder te spelen.

Wij vinden dan ook dat de postcode loterij het opzeggen moet vereenvoudigen. De postcode loterij opzeggen is momenteel te moeilijk en is bellen ook vaak niet mogelijk tussen de aangegeven tijdstippen. 

Denk aan uw eigen veiligheid en gebruik altijd een VPN om uw privacy gegevens te beschermen. Welke VPN is nu het beste? Kijk hier naar onze mening!

Wat vindt jij van dit artikel?

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Welke VPN kiezen in 2020?